2019-10-02 08:01:00

ZAVRŠNI IZLET UČENIKA OSMIH RAZREDA

Od ponedjeljka, 23. rujna do srijede, 25. rujna 2019. učenici osmih razreda bili su na svom završnom izletu.  

Učenici osmih razreda su od ponedjeljka, 23. rujna do srijede, 25. rujna 2019. posjetili središnji dio Dalmacije: gradove Šibenik, Trogir, Split, Sinj i Zadar te NP Krka i obližnji Sokolarski centar. Smještaj u Dječjem hotelu Andrija u okviru Turističkog naselja Solaris pružao je dovoljno sadržaja za zabavu i druženje.

Ukupno 62 učenika u pratnji razrednica i prof. Pešuta prvoga su dana posjetili Nacionalni park Krka, a zatim s oduševljenjem pratili predavanje u Sokolarskom centru. U popodnevnim satima razgledali smo središte Šibenika, a nakon toga stigli na željno očekivano odredište: Turističko naselje Solaris gdje nas je dočekala večera i zabava u discu.

Program drugoga dana započeo je razgledom Trogira, nastavio se u Splitu, a završio u Sinju gdje smo posjetili Muzej Sinjske alke. Večer smo proveli uz ples, pjesmu i zabavu na podiju uz hotelske bazene, družeći se s vršnjacima iz Pule i Čakovca.

Prijepodne trećega dana proveli smo na bazenima i plaži, a zatim krenuli prema Rijeci. Zaustavili smo se u Zadru, uživali u zvuku Morskih orgulja te se upoznali s najvećim znamenitostima grada, a zatim umorni i zadovoljni krenuli kućama.


Osnovna škola "Fran Franković" Rijeka